Spring til indhold

Allergibehandling behandler

Allergibehandling

Årsager til allergier og behandling af samme.

Som allergibehandler er der mange faktorer man skal tage højde for når årsagen til allergien skal findes. Allergi opstår af en eller flere årsager eller hændelser og for at nå frem til dem er der flere værktøjer der kan tages i brug. Ligesom med så mange andre lidelser, er det sjældent at den gængse måde at behandle på ikke at finde årsagen, men mere at behandle symptomerne.

Ofte kan det at behandle symptomerne virke mere overskueligt for den der har lidelsen. Det at blive vaccineret mod allergi eller tage en pille, virker ofte hurtigt og du mærker ikke symptomerne mere, så længe du bliver ved med at dulme dem. Men årsagen er ikke fjernet og før årsagen er fjernet vil du skulle tage et eller andet præparat, øjensynligt for altid.

Er jeg bedre end dig!

Jeg er ikke bedre selv end så mange andre og ved og har selv gjort netop dette, vel vidende at årsagen stadig er der. Min indre stemme siger nu tager jeg det her og så gør jeg noget ved det når jeg lige har tid!

Men Jeg har det dårligt med det, og har egentlig ikke lyst til at tage alt muligt der ofte ikke er godt for kroppen, der er altid en lang liste med bivirkninger.

Så da jeg er opmærksom på at det kun er symptomer der er behandlet og ikke selv kernen/årsagen, så kommer jeg til i de fleste tilfælde det at få fjernet årsagen, og dermed er symptomerne væk for altid

Fra det ubevidste

Allergier kan være, og er ofte forbundet med hændelser i ens liv, der i underbevidstheden trigger en reaktion, der får kroppen til at reagere på en uhensigtsmæssig måde. Tag for eksempel pollenallergi. Pollenallergi giver ikke rigtig mening, da pollen ikke er skadelig for kroppen, og alligevel reagerer kroppen med at bekæmpe pollen som var det en fjende.

Det samme gør sig gældende med mange allergier for fødevare, dufte og smage.

Kosten

Allergier kan også i mange tilfælde forårsages af forkert kost, her mener jeg hvis den allergiramtes kost, hovedsageligt består at lyst brød, lys pasta, lyst mel, for meget sukker og ikke har den rigtige sammensætning af essentielle olier. Alt dette sætter kroppen i en konstant inflammatorisk tilstand, der stresser kroppen, og ødelægger mave og tarm-bakterie floraen.

En ikke balanceret bakterie flora, kan forårsage det der kaldes en forstørret Candidasvamp og det er absolut ikke ønskeligt, da den kan gøre meget skade for dit helbred.

Østens tilgang

En mere østerlandsk tilgang til behandling af allergier er at vores energifelt eller som det hedder, meridianbaner og punkter kan være i ubalance, og ved at behandle, arbejde energimæssigt med kroppen, kan fjerne årsagen, i dette tilfælde en blokade i energifeltet.

Så for at behandle en allergi, skal årsagen findes først, og når denne er fundet, vil allergien kunne fjernes i 99% af tilfældene.

Behandling af allergi.

Det første jeg gør er, at spørge ind til kosten, hvilke fødevarer spiser klienten, er der risiko for en forstørret Candida svamp, så skal denne behandles.

Er det i det elektriske felt det kan være en blokering, så skal denne afbalanceres.

Den sidste at de 3 måder at tilgå en behandling på, er at finde ud af om der ligger en hændelse i underbevidstheden der kan trigge en allergisk reaktion. Den samme metode her bruges også til at fjerne forbier.

  1. Eksempel.

Som et eksempel kan jeg huske en klient jeg havde en gang, der i mange år havde værktrækningsproblemer når vejret var fugtigt og luften havde en speciel duft af fugt. Ved at tilgå underbevidstheden med en speciel teknik, dukkede der en episode op helt tilbage fra barndommen, hvor personen legede skjul og havde gemt sig i, hvad der umiddelbart var en cykel kælder. Kælderen var kold og fugtig, og havde denne specielle lugt af fugt, som du sikker kan forestille dig, en fugtig kælder lugter.

Den hændelse der skabte den senere allergiske reaktion, som blev betegnet som en form for astma, var at mens barnet gemte sig i den fugtige cykel kælder, og barnet sad sammenklemt i et hjørne i kælderen, gik lyset ud og der blev bælgmørkt. Ganske forståeligt blev barnet bange og turde ikke bevæge sig og kunne ikke af frygt, trække vejret ordentligt.

En episode som denne vil ligge sig ned i underbevidstheden, med indtryk, af lyde, duft, følelsen af frygt, og det at ikke kunne trække vejret osv.

Da vi fjernede eller overskrev denne hændelse med et mere positivt og ikke skæmmende billede, så forsvandt vejrtrækningsproblemerne og hun kunne begynde at løbe igen og tække vejret ordentligt.

  1. Eksempel.

Der er personer der ikke vil behandles, af forskellige årsager, det er ikke noget de er bevidste om. Nogle mennesker får en vis form for status, ved at være ”syg”, og frygten for at miste denne status, kan få underbevidstheden til blokere for at blive behandlet. Så skal der noget mere dybdegående til, for at finde ud af at erstatte denne status med noget andet og så er vi ovre i noget anden en behandling for allergi.

  1. Eksempel.

Kosten er tit et problem for mange at lave om på, men også her er der måder at hjælpe på, der gør det nemmere at ligge madvanerne om, så der kommer vitaminer, mineraler og sunde olien i kosten.

Jeg har brugt et System med succes, på mange af mine klienter, der består af en håndbog med sunde opskrifter, træningsprogram og en logbog samt kosttilskud der sikrer de får de rette vitaminer, mineraler og de rigtige fedtsyre/olier.

Konklusion.

Der er helt op til dig om du vil have fjernet årsagen eller vil nøjes med at fjerne symptomerne, men beslutter du dig for at ville fjerne årsagen til allergien så tager jeg hatten af for dig, for det er et varigt og rigtigt valg at tage.

Kontakt

Skriv til mig her på Det Spirituelle mødested hvis du har brug for en der kan behandle dig for allergi så bliver det mig eller en kollega der hjælper dig.

(Fobier behandles på samme måde som allergi opstået fra det underbevidste)

Med venlig hilsen
Claus Sylvest Ishøy

Behandler_InfoKlinikBehandlerBehandlingPostnrBy
Find din behandler på Det Spirituelle MødestedDet Spirituelle MødestedClaus Sylvest IshøyAllergibehandling2650Hvidovre
Jens Vest-JensenJens Vest-Jensen Shiatsu-terapi1058København K
Akupunktur ved Dr. HaoAkupunktur ved Dr. Hao Akupunktur2100København Ø
Sjælens portBirger Grandahl Alkoholafvænning2620Albertslund
Humlebæk fysiurgisk massage og spaTina Tofte Ansigtszoneterapi3050Humlebæk
SUND-STIL.DKMo Olofsson Afspændingsmassage3210Vejby
livsglæde og velværeBrith Jacobsen TFT TankeFeltTerapi3300Frederiksværk
SolskinsmadBirthe Straarup Kostvejledning - Ernæringsterapi4060Kirke-Såby
Lisbeth BechLisbeth Bech Allergibehandling4174Jystrup Midtsj
Energipsykologi DanmarkMette Barfoed EFT (emotional freedom technique)4180Sorø
Klinik ConradCarsten Kronbach Allergibehandling4450Jyderup
Klinik Få EnergiHanne Petersen Afspænding4736Karrebæksminde
HypnosenAnita Olsen Hypnose5000Odense C
Dalum Zoneterapi CenterFinn Birk Zoneterapi5260Odense S
Kinesiologi KertemindeChristina Bjørn Nilsson Akupressur5300Kerteminde
BalanceklinikkenÅse Andersen Kinesiologi5500Middelfart
Faaborg AkupunkturklinikAnne johannessen Akupunktur5600Fåborg
TZ FusionTine Aalund Zoneterapi5610Assens
HomeopatenMerete Klinkvort Homøopati - klassisk5700Svendborg
Bentes Zoneterapi og KinesiologiBente Fisker Kinesiologi6630Rødding
KinesioloGi LivMiriam Lund Hansen Kinesiologi8751Gedved
Bettina EriksenBettina Eriksen Allergibehandling9380Vestbjerg
Slip AllergiCristina Klastrup Akupressur9400Nørresundby
GratitudeJeanette Meldgaard Kinesiologi9640Farsø

Husk at synes godt om Facebook siden
Tag et kig på sponsoren af Det spirituelle mødested Aloevera Portal Danmark. Lækre produkter med 100% naturlig Aloe vera.

Du kan søge og finde meget mere på den centrale søgeside

og vil du med på listen og blive markedsført så se priser og medlemskaberne her.

Der kommer løbende nye områder til med spændende behandlingsformer, nye rejser, arrangementer og nye produkter i webshoppen.

REM re-mapping. Find din behandler, søg behandling - Det Spirituelle Mødested
Det Spirituelle Mødested

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Det Spirituelle Mødested
Average rating:  
 0 reviews